ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Μυτιλήνη 19/8/2010

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ                                              Αριθ. Πρωτ. 1462

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού των χερσαίων χώρων λιμένα Μυτιλήνης από μαρίνα Μυτιλήνης έως Άγαλμα της Ελευθερίας (συμπεριλαμβανομένης της Προκυμαίας) για έξι μήνες. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σκούπισμα όλων των χώρων, άδειασμα των κάδων απορριμμάτων (όχι των τροχήλατων) και αντικατάσταση των πλαστικών σάκων.

Ελάχιστος αποδεκτός αριθμός ατόμων δύο (2).

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά (από Δευτέρα έως Κυριακή) από 06.00 έως 10.00 και 15.00 έως 19.00.

Ο ανάδοχος υποχρεούται για την απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας, δηλαδή, καταβολή των νομίμων αποδοχών, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι κατώτερες των προβλεπομένων, από την οικεία (κλαδική) ΣΣΕ, τήρηση του νόμιμου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων κ.λ.π.

Η τιμή προσφοράς θα είναι το συνολικό κατ’ αποκοπή τίμημα.

Τα υλικά θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

Η πληρωμή θα γίvεται κάθε μήvα, αφoύ υπoβληθoύv από τov αvάδoχo στο Λιμενικό Ταμείο τιμολόγιο, βεβαίωση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας και βεβαιώσει η επιτροπή παραλαβής ότι o αvάδoχoς εκτέλεσε καλώς τov καθαρισμό τωv χώρωv για τo διάστημα αυτό.

Ο ανάδοχος υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις του Δημοσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σφραγισμένες προσφορές εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στον τύπο, στα γραφεία μας στη διεύθυνση: Ίμβρου 2, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22510 25349.

Ο Πρόεδρος

της Λιμενικής Επιτροπής Λέσβου

ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ